به کانال رسمی رادیوباران در تلگرام بپیوندید

دانلود فول آلبوم آستریکس – Astrix

Astrix
Artist
Discography
Title
2002 - 2016
Year Of Release
Trance
Genre
MP3
File Type
320 kbps
Bitrate
3.9 GB
Total Size
Radio Baran
Label

 Astrix Discography

مجموعه آثار موسیقی الکترونیک Astrix از رسانه رادیو باران منتشر شد …

2002 – Astrix – Eye To Eye
2003 – Nu-Clear
2004 – Astrix – Artcore
2004 – Astrix – Coolio
2005 – Astrix – Closer To Heaven
2005 – Psychedelic Academy – 2CD
2007 – Astrix – Future Music
2007 – DJ Magazine Presents Astrix & Friends
2008 – Astrix – One Step Ahead
2008 – Astrix – Sex Style (Web Remixes)
2010 – Astrix – Acid Rocker EP
2010 – Astrix – Red Means Distortion
2010 – trance for nations 001
2010 – trance for nations 002
2010 – trance for nations 003
2011 – Astrix – Reunion (Incl Jerome Isma-Ae Remix)
2011 – trance for nations 004
2011 – trance for nations 005
2011 – trance for nations 006
2011 – trance for nations 007
2012 – trance for nations 008
2012 – trance for nations 009
2012 – trance for nations 010
2013 – High On Mel EP
2013 – Remixed
2013 – trance for nations 011
2013 – trance for nations 012
2014 – Type 1 (Sideform_Remix)
2014 – Vicious Cycles (Symphonix Remix)
2015 – On The Way To Ozora
2016 – He Art

2016 – trance for nations 013


دانلود فايلها

تهيه اکانت وي آي پي مخصوص دانلود از راديوباران

4 پاسخ به “دانلود فول آلبوم آستریکس – Astrix”

  1. محمدامین گفت:

    سلام
    لطفا ابتدای آهنگا رو دموشو بذارید که بدونیم کدومه
    ممنون

  2. مریلا گفت:

    سلام من نمیتونم دانلود کنم اکانت یک ماهه خریدم ولی پس ام رو قبول نمکنه
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  3. Ali_erro0or گفت:

    سلام خسته نباشید اگه میشه ۲۰۱۶ ام بزارید ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *